Sea Horse Week dag 2

då var vi hemma igen, idag var det då 100cm klassen. det blev 8 fel, 2 st. rivningar tyvärr. men bättre hoppa han endå idag med tanke på att hindren var högre och banan svårare. och bättre med rivningar en vägring tycker jag! jag är nöjd med både Pampas och Jessica, dom har trots allt bara hunnit träna 2 gånger före tävlingen! så dom var ju inte riktit vana med varandra. Här är lite bilder igen som Petri fotade, jag var för nervös för att kunna fota 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s