lyx

min sambo är nog bäst, han sa plötslit åt mig att han skall tvätta och vaxa trailern, att den sku nog behöva en ny yta 🙂 jag sa tack, hemst gärna! jag tömde och tvättade den innifrån då tillika som jag tvättade stallet så nu blir den ju som ny igen!! Jag tvättar den innifrån nog varje sommar men vaxad har den nog aldrig blivit.

glömde nämna igår att på kvällen när Pandora skulle åka hem och Marjo hämtade henne från betet så fick Bea lessamt efter Pandis och kom ut från hagen och sprang raka vägen till Pandis. Helt tydlit tyckte hon inte att vi skulle ta Pandis ifrån henne, Bea har aldrig kommit ut från hagen tidigare så jag blev mycket förvånad. Ganska hemst på ett vis att vi bara flyttar på hästarna hit och dit och vet inte alls hur fästa vissa blir mot varann och sen saknar den andra utan att dom kan visa det. :(…. En liten parentes bara….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s