nästan bra

Haltande är så gott som borta.! Om det nu inte blev värre av det jag red idag så borde han vara återställd på nån dag bara.Nu vet jag det att han får inte få långa hovar! om det sen är 5 veckor mellan skoningen så får det väl bli så..sommartid alltså, vintertid går det bra med 8-9 veckor. Imoron och på Torsdagen har jag jobb hela dagen, Jag bad monica rida Pampas nåndera dagen och sen skall jag hoppa på Fredagen hade jag tänkt!

Pampas och jag, tidigare i somras
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s