Longering

Monica var här i morse och longerade Elegia, måste fota henne lite för jag kan inte låta bli att tycka att hon är så fiiin!! Fast hon har sina skavanker så kan hon vara så nätt när hon går. Fullblod är alltid fullblod och jag kan inte annat än tycka om dom. Väntar och hoppas så på att hon skulle få ett föl i vår!

Jag/vi longerar alltid med ”pessoa” för att hästarna skall jobba med bakdelen ordentligt och inte bara springa omkring på en volt. På det här viset kan dom inte fuska och dom strider bara mot sig själva om dom inte går i form.
Nu ut och börja rida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s