gjort i helgen

mockat  mockat och mockat spån och torv! Jag har fyllt alla boxar inne i stallet med spån plus dom stora ute boxarna med torv! utan att överdriva så har jag kärrat över 100 skottkärror! Men inte bara det, vinter förrådet har fyllts på med torv och spån och fast det mesta går med maskiner så har jag nog fått fin slipa med spaden en hel del.
Men på ett vis ganska mysit nu när boxarna är fyllda, det blir nog helt ok att få in hästarna till natten igen sen när det nu blir aktuellt. När jag börjar känna så här så vet jag att jag vilat upp mig färdigt!

fint med vita väggar så länge det varar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s