foto feber

Jag har fått samma sjukdom som Linda,min syster har. Jag har kameran med mig hela tiden, jag fotar 3 gånger mera nu för tiden än tidigare. Syrran kom hit idag för vi hade bestämt rid träff, eftersom det var så bra väder blev det terrängen med Pampas och Ellu. Sen hoppade jag Nova änne efter det! Och det gick bra även denna gång!:)  Vi hoppa upp till 1.10 cm idag! här kommer liiite bilder…

 Stora farliga hingsten 🙂 han har så snälla ögon..som en liten hund valp.

 <- kolla öronen, lite hemst var det tydligen 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”foto feber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s