so goooer

Finns det nå sötare i hästväg än ett minishettis föl? el är det kanske en shetttis? oberoende så är den sååå sööt. En sån här skulle jag villa ha i mitt stall,som maskot. Jag har bara ingenstans att ha den..Jag ser framför mig en bild hur glad Kazanova skulle bli om han skulle få en sån här till sin egen att leka med i hagen 🙂 Han är faktist snäll med andra hästar då han fått hälsa på dom!
Annonser

3 reaktioner på ”so goooer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s