nattbelysning

Min pappa var idag och fixade nattbelysning till hästarna i ute boxarna. Och det blev så bra.! tack snälla pappa 🙂 Det blev helt super mysit att se ut! tog några bilder men kameran fick inte till det så ljuset är i verkligheten mycket bättre.

Annonser

2 reaktioner på ”nattbelysning

  1. Nova stod nog redan förra vintern där ute! jag hade tänkt först att han skulle vara inne i år men så har ju Belle vuxit så att hon inte ryms i lilla boxen så hon måste in och då fick Nova gå ut igen. Det har gått jätte bra att ha han där,han gillar när han har grannar som han får snusa på 🙂 /heidi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s