rea dagar

Om nån missat så har K- maatalous i lojo rea dagar f.o.m. idag och enda till var det kanske Onsd. nästa vecka? . Jag var dit för jag behövde saltstenar och stigbyglar. Men hittade inte såna stigbyglar jag ville ha. Får köpa det på HIHS nästa vecka istället. Tyvärr så hade dom extra rea på vojlockar idag så kom hem med några, jag har inga riktiga dressys vojlockar så köpte 2 st såna plus en hopp! Det jag åxå vill ha och behöver är ett Stubben sadelskydd för dressyr sadel. Är det nån som har ett och vill sälja så köper jag det!! Det kanske jag hittar på horse show förresten?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s