extra tid

jag väntar på att klockan skall bli så mycket att jag kan gå ut och mata hästarna, plockade in alla hästar redan efter lektionen. Så har inget viktit att göra nu, en bild lyckades jag få på Cassu och Pippi.

Inte så häver den heller. Lektionen gick bra tycker jag, Nova var riktit duktig, lite fuska han och slängde ut rumpan i hörnen men annors har jag inte så mycket dåligt att säga. Pippi orkade bra och tyckte det var rolit, och Cassu kommer ha ont i musklerna imoron 🙂 Nästa vecka igen men då kanske Monica och Ellu är med istället för jag och Nova. Ifall jag inte själv rider så skall jag vara med och filma/fota deras timme!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s