Sahy

Lite oskarp ser jag nu att bilden är men det är resultat från tävlingar och här nämns både Kazanova och Pampas. Tidningen SAHY noterar alltid dom som klarat sig bra på ett aller annat vis med araber. Högst upp är det Kazanova som klarart sig bra i match showen och Jag för att jag fick pris som bästa uppvisare 🙂
Sen längre ner på sidan är det Pampas som placerat sig i 2 st 90cm klasser som andra och i en 100 cm klass som tredje. Det här året har vi ju tävlat jätte lite, förra året i den här tidningen var det mycket mera resultat av Pampas och mest av Nova då han hoppade så fint och klarade sig bra.!

Annonser

2 reaktioner på ”Sahy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s