terräng ridning och hoppning

Ellus sjuka ben var riktit dåligt idag! Monica kom för att rida på morogonen men vi konstaterade att det blir nog bara att skritta! Jag gick med som sällskap med Spinki, vi skrittade längs med vägen en bit. Bra övning för Spinki att vistas i trafiken. Det var riktit fin väder tidigt på morgonen och vattnet var spegel blankt. Min kamera är till hälften sönder så kan inte göra så mycket inställningar med den men provade ta några bilder iallafall. Det blev sådär…

Kazanova hoppade mycket bättre idag, men vattenmattan var hemsk fortfarande så där blev det lite vägringar. Vi kommer nog vägra ut oss på tävlingarna, för jag fick höra att dom kommer ha vatten mattan med där! 😦 Men vi far iallafall, det är ju en övning det med! Och hoppar han inte alls på Söndagen så fortsätter jag hoppa tills han hoppar som han skall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s