godmorgon

Jag har vaknat 2 inatt och var hur pigg som helst, så jag har hunnit me massor idag redan 🙂 Idag är planerna att rida Spinki och gå lite bommar igen, kanske även ta ett litet hopp över en cavalett. Sen skall Pampas ridas och så skall jag på jobb en stund.

Den här bilden skickade Johanna Lehtiniemi åt mig. Hon fotade lite på tävlingen i Söndags.

Annonser

2 reaktioner på ”godmorgon

  1. Jag vaknade faktist klockan 2 🙂 Så låg jag vaken till 5 och sen steg jag upp 🙂 Jag har hunnit funderat på allt mellan himmel och gjord!!! Jag hoppas det bara var inatt att jag får sova nästa natt!!:)/ Heidi

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s