Sandra!

Sandra se hit! om du  ännu tittar in här nåt tag så får du gärna berätta hur det går för dig och din arab med uppsittande, har det gått någo frammåt ? nyfiken en här!! 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Sandra!

  1. Kiva att du svarade! och tack, är lite äldre igen jo 😦 fint jobbat om du märker skillnad! Det att hon rids bara 2 ggr i veckan av dig kan du åxå se som en positiv sak. å det är att ingen annan råddar bort ditt system som du lär henne. Men klart det skulle vara bra om hon fick jobba mera! alla hästar behöver ju röra sig mycket! lycka till ännu med fortsättningen.! / Heidi

    Gilla

  2. Hej hej:)
    Jag har tänkt skriva flera gånger till dig men det har inte blivit av, bra att bli lite påmind;) följer fortfarande bloggen varje dag!
    Nu har uppsittningen blivit mycket bättre. Har gjort lydnadsövningar med henne och hon har fattat att det är bara att göra som jag säger utan att trilskas. Så det är verkligen jätte skönt. Tyvärr har lilla Shirita många problem:( men har pratat med ägaren nu och den personen som haft henne innan och bröjat förstå varför hon har så högt huvud och spänner nacken, trippar på stället osv. Hon har förut blivit riden med högt huvud och jag antar att hon är i obalans, hittar inte riktigt muskler osv. Sen har jag nu kontaktat en tjej som har varit ”lärling” hos Bent Braderup (tror han heter så) och hon hjälper mig med Akademisk ridning. Så nog ska vi få henne i skick:) Det är bara så tråkigt att jag rider henne två dar i veckan, ägaren sj har knappt tid. Så hon vilar så mycket. Väldigt fin häst men har många problem (olater) för sig. Oj det här blev ett långt inlägg. Så att du fyllt år så grattis till det också:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s