Linda skriver

Det passade sig så fint idag att jag var på inköpsresa till Helsingfors under förmiddagen, så på vägen hem stannade jag till i stallet och tog ut Nova på en kort ridtur. På ridplan den här gången. Red nog inte mer än typ 0,5h, men det viktigaste är ju att han får röra på sig lite så inte Heidi har ett energimoster att ta itu med när hon kommer hem 🙂 Monica och Maria kommer att rida Pampas under veckan, så honom behöver jag inte fundera desto mer på.
Imorgon efter jobbet åker jag och rider Nova igen, i terrängen då antagligen. Hoppas vädret skulle hålla upp lite nu bara, det har regnat mycket mer än det ursprungligen lovats tycker jag. Igår kom här till och med hagel!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s