Fredag!!!

För min del är det Fredag idag! Eftersom jag skall till systers butik på Lördagen så har jag fredag idag istället 🙂 Vad gör man när man är ensam en fredag kväll då? jo jag skall äta ostar, dricka vittvin och se på criminal minds i våra ”nya” soffor nere i takka rummet el i bio salen,el vad det nu sen e för rum. Vårt andra vardags rum kanske.. Det blev som ett nytt rum där nere bara för att vi fick nya soffor dit, nu ser vi inte bara på film där utan även på tv. Stormtrivs där nere!

Och på tal om Lördagen och syster så vill jag ännu påminna om nån gått miste om POP UP STOREN! Där kan man passa på att köpa Hunkydorys dyra kläder till rea priser! kanske köpa dom som julklapp åt sig själv el åt nån annan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s