Ingen?

E det faktist ingen som kan tänka sig svara på frågorna från stall listan ?  Man behöver ju inte ha ens egen häst el eget stall till det. Man svarar på så sätt man har det, hyr häst, sköthäst ridskola?

Igår på eftermiddagen när Monica kom prov lastade vi Elli och Stella. Elli skötte sig exemplarisk och gick in nästan genast medan Stella satte emot lite mera. Hon kom in nog men backade genast ut tillbaka, så gjorde hon 2gånger i rad och sen ville hon inte alls komma in mera. Då satt vi in Elli igen och monica stod där med henne och åt morötter medan jag kämpade med Stella. Hon kom in efter lite backande och emot stretande. Sen stod vi en stund där inne före dom fick gå ut.
Efter lastande tvättade jag ben och svansar medan Monica skrubbade bort vinterpälsen.
Hittills har allt som gjorts med dom varit problem fritt förrutom lastande som Stella haft lite emot. Men vi slutar inte träna före dom går in utan att blinka ! Å sen skall dom ut och åka när dom står där lugnt.
Nästa vecka igen !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s