Fredag IGEN

Nu då vi går mot bättre och ljusare tider skulle dagarna faktist få sakta in lite. Nu är det ju veckoslut igen.  Kan kanske bero på att jag haft för mycket att göra som gör att det känns som dagarna springer iväg. Men tycker ju då dagarna nu är längre att det borde märkas. Tog ex igår in hästarna först strax före 20.00 och endå hade jag saker kvar att göra då. Jag stod ex och städade hagorna ännu 20.30!!!

Idag på förmiddagen kom smeden och fixade dom hästarna som blev ogjorda förra veckan, alltså Ellu, Jojo, Lalle och små flickorna. Jojo blev utan bakskor, så hon är färdig att bli mamma nu. 🙂 Lalles hovar hade slitits jätte jämnt vilket jag är glad för. Det betyder att han kan bra gå oskodd ännu! 

Imorgon är det dags igen för en långritt till, vi kommer dock inte göra samma rutt som senast och inte heller lika lång. Jag vill inte göra ont i benen åt Nova till tävlingarna! 

Men vet ni vad som är roligt, igår fick jag inbjudan till en distans tävling 🙂 Vi funderar skarpt med Maria om vi borde fara! Det är inte så långt härifrån så vi borde passa på ! Måst bara se om vi får allt ordnat, det krävs en hel del planeras att starta distans å tävlingen är om ca en månad!

Jag har fått några intresserade på Lalle och jag tycker inte om det alls. Jag är ur dålig på att sälja!! Så nu vill jag ännu komma ut med ett sånt förslag att finns det någon av er som läser här som skulle villa hyra någon av mina hästar några dagar i veckan? Skulle jag få hjälp med ridning samt hyra för det så kunde jag kanske hålla Lalle!!!

Den som känner att den vågar/klarar av Pampas, Nova el Lalle får gärna maila mig! Du kan ju såklart inte vara jätte lång men du måste vara duktig ryttare! Klickar man med någon får man rida i terräng, hoppa, tävla vad som helst. Men det skall funka och ni skall passa ihop! Det skall kännas bra!

 

Bilder från idag..

Bild

Bild

Annonser

5 reaktioner på ”Fredag IGEN

  • ja sa vid ett skede nej aldrig distans men nu känns det inte alls som något hinder 🙂 man ändrar med tiden. Och när man har rätt sort ras för distans så är det ju dumt att inte prova iallafall 🙂 Jag har nu tävlat dressyr,hoppning, och galopp med dom så varför inte distans 🙂

   Gilla

 1. Du ha blivi fast i lalle nu hör ja 😉 men int så konstigt, han verkar ju vara jätte trevli! 🙂 sku gärna koma å rida någon av dom 1 gång i veckan, bara för att få erfarenhet, men som du sa så ska de vara en duktig ryttare å vet int om ja e så duktig som man måst vara. men ja ska hålla öronen å ögonen öppna! sku ju vara kiva om du sku kuna hålla kvar lalle! 🙂 //I.S

  Gilla

  • av alla mina hästar är Lalle den som jag först skulle sälja då han är minst ”min” men jag har väldigt svårt att ge/sälja något djur alls. Å det e endast för att jag är rädd att dom kommer till fel hem. Skulle jag veta hundra vart dom kommer hade jag ingen nöd!
   Om du känner att du vill hyra någon av mina så får du nog komma och prova. Bara man inte är rädd så kommer man långt. Nu får jag det å låta som dom är värsta månstrena 🙂 det är dom faktist inte, bara lite över glada och spralliga ibland 🙂

   Gilla

   • De just dedär när man int vet vart dom hamnar sen, man bryr ju sej massor om dom… Rädd e ja nog int, men försiktig med nya hästar/djur e jag! 🙂 men är påveg å rida en envis ponny på sönda kväll så hålls ja kvar på den så kan ja nog gärna koma å prova om jag passar ihop med någon av dina glada å spralliga månster! 😉 //I.S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s