sååå trött

Vi startade först runt 4 tiden på vår långritt idag, Maria har lyckats få feber och vilade hela dagen för att orka rida sen. Tur hade vi planerat en kortare länk. Den visade sig ta 2 timmar trots allt. Vi hade lugnt tempo så Maria inte skulle ta ut sig för mycket. Lika så Nova, han fick inte bli för ansträngd! Vi stannade och pausade hos Ciina den här gången, vi drack vår tripp och juttade igen lite 🙂 Ett måste!!!

Bild

Vi var hemma lite för 18.00 och jag hann precis fixa klart Pampas och Nova när Monica kom. Så var det dags för Lalle. En kort terräng tur med Ellu och Monica som sällskap! Efteråt var jag trött, och hade lite huvudvärk, så fast klockan var mycket fick hästarna vänta på sin kvällsmat. Jag bara måste gå in och dricka och pusta lite. Dessutom hade Petri ”kaffe gäster” så satt inne med dom en stund och fick lite avkoppling.

Hann inte el orkade inte förbereda något inför tävlingarna imorgon så det blir tidig väckning imorgon 😦 Nu är jag så trött att det nog är sängen raka vägen denna Lörd kväll!

Jag hade förresten några filmer på Maria och Pampas när dom travade i så fin form och med lååånga steg men tror ni inte jag filmat upp och ner ? dessutom hoppar det så att det var störande. Jag travade ju bredvid med Nova då jag filma.. Så en ynka bild blev det från idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s