En vanlig Tisdag

Imorgon packar vi Lalle och Nova i bilen å åker iväg och hoppar. Båda två skall tävla på Söndagen hade jag tänkt! skulle gärna hinna hoppa Nova 2 gånger före Söndagen men skall se nu hur det blir med det! Lalle skall gå kryssklass den här gången, så lite större klass sen senast 🙂 Beror på hur det går med Lalle imorgon så avgör jag om jag tänker ”hoppa” hemma en gång till före Söndagen.

Idag var jag en lite längre terräng runda med Lalle, längsta hittills som vi gjort. Han är så jäkla säker på sig själv i terrängen, synd att han inte är lika i hoppningen. Då skulle han kunna gå långt!

På tal om terräng ridning så ser det dåligt ut med distans tävlingen, jag får ingen med mig…alla jobbar just den Lörd 😦 Så jävla typiskt! 

Tjock Lisa (=Nova) gick jätte fint på planen idag! Han var mjuk och sammarbetsvillig, så nog har långritterna effekt! Åtminstone dagen efter 😉 Talade med Cajus och han tyckte nog man borde fortsätta med långritterna! Inte nödvändigtvis 3 timmar långa men så pass långa att dom har effekt! En gång i veckan skulle jag kanske kunna tänka mig göra det, nu före vintern. Men sen om det är snö och kallt så nej tack! Å på det villkoret att jag har sällskap!  Å så kom vi fram till att Nova nog till största delen jävlas med mig. Eftersom jag är liten och lätt spelar han på det. Han har ju lätt att dra när jag inget väger. Men det betyder ju inte att han får göra det, så det skulle måsta hittas en lösning!….

Efter helgen åker tjock Lisa på bantningskur!! Big Time! Hoppas på någon sorts ändring inom Maj månad, sen är det ju betes tider och han kommer troligtvis gå upp tillbaka. Det får jag ta bara det hålls inom rimliga gränser! Maj månad blir lite av en experiment månad!

 

Kaninerna har kommit till rätta och trivs alla jätte bra ihop! Det kanske bästa är att Mimmi, minsta men äldsta kaninen har fått både Dino och Dina som kompisar! Hon har alltid varit lite av en ensam varg och haft svårt att komma överens med andra så det är härligt att se att hon får vara med :)!! t.o.m Grålle och Dino sover tätt bredvid varann! Som alltså är båda hanar!

Å så en bild på fiiina Poppis!

Bild

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s