Förbereder för tävling

På Jepas timme idag tränade vi på delar av programmet, och så red jag banan en gång som avslutning! Imorgon fick jag order att rida något roligt och enkelt med honom. Inget tjatas el för mycket av något. Det såg illa ut vid ett skede, då alla jobbar på Lördagen har jag ingen som kan komma med mig till tävlingarna. Men Jepa kommer och hjälper mig som tur! Kommer kännas jätte bra att ha henne vid uppvärmningen! Sen hur det går på banan kan hon ju inte påverka men får jag en bra start så hjälper det mycket. Bara Pampas hålls i skinnet och inte springer med huvudet uppe vid mitt så skall vi väl klara detta 🙂

Igår anmälde jag mig till Sannas träningar som är sen följande helg den 2-3.5. Dagen efter det här, på Söndagen har Hangö tävlingar. Dit skulle jag villa fara med Nova! Frågan är bara om 3 dagar blir för mycket för honom.?Inte för att han inte skulle orka utan när jag inte vet om huvudet håller. Samma Söndag är det dressyr tävlingar som jag åxå skulle villa fara på med Pampas men just nu känns det som att jag måste prioritera Nova. Skit när allt ordnas på samma gång!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s