Hopp tävlingar

Vi vägra ut oss med Lalle på tvåans hinder. Men sen hoppade han resten av banan galant! Faktiskt riktigt snällt och fint t.o.m.  Jag är nöjd med honom idag. Det blev en lång dag när han måste vänta att Nova hoppade sina två klasser förrän vi kunde fara hem. Han fick öva att stå ensam och vänta i trailern som ju var nytt för honom. Lite hade han härjat sa Linda när hon lämnade honom ensam men det är helt ok, han kom ju inte ut därifrån 🙂

Med Nova fick vi 4 fel i 70 cm då han blev rädd för några papper som flaxade av vinden precis bredvid ett hinder! Han vägra gå nära dit. Det var faktist åxå hinder nummer två, samma som Lalle stannade på! Resten av banan hoppade han fint!

Sen blev det lite lång väntan till klass 90 cm så han blev lite uttråkad och kanske lite trött. Han började dra igen och lyssnade inte alls på mina hjälper. Jag fick mana på ordentligt för att kraften över hindren i kombinationen skulle räcka till.  90 cm banan blev för jävligt ful och massor av dåliga hopp. Men vi kom igenom både grundbanan och omhoppningen felfria och vann klassen! Som det var hela 3 st med i 🙂 Dom andra två hade rivningar så det var bara att rida felfritt för att vinna! Jag bryr mig inte om vinsten för fem penni, jag är bara jätte glad att han inte vägrade på något hinder! Sen är jag sur för att det blev så dålig bana, jag kan aldrig vara nöjd 🙂 Men som Maria sa att viktigaste var att han hoppa allt! Å så e det ju nog!

 

 

unnamed (17) unnamed (16) unnamed (18) unnamed (19) unnamed (20) unnamed (26) unnamed (23) unnamed (29)

Efter att tävlingarna var slut körde vi hem och lastade av L&N för att genast åka tillbaka och söka hem Remu!  Mer om det lite senare, nu skall grillen på först, sen bara Petri kommer hem och vi ätit måst vi söka hö. Så ni får kika in senare och kolla in nya hästen och bilder av Lalle sätter jag in sen tillika!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s