Foton & film

resten av bilderna från tävlingen i Söndags! Fotade av Linda

unnamed (58) unnamed (57) unnamed (56) unnamed (55)

 

Några bilder på Nova ännu som Linda fotat. Gillar dom 3 sista bilderna bäst, bild 2 är bra som en helhets bild, bild 3 gillar Novas huvud form/ uttryck och sista bilden ser Nova bara fin ut 🙂

sunnamed (51) unnamed (53) unnamed (52) unnamed (54)

 

Och till sist skall ni få se filmen från den fula banan. Hinder ett och två går ok, sen slutar han lyssna och hinder 3 blir dåligt hopp i följd av nummer 4 som är katastrof! Men Nova rädda bra där. Sen blir han lite trög fram till kombinationen så jag får ta i ordentligt för att få han över. Noll koll till hinder 6. På vägen mellan kombination och hinder 6 ser ni vad jag menar med att han tar i bettet och skakar på huvudet. När han gör så där kan jag inte se  stegen och inte justera farten! Hinder 7 och 8 hoppar han bra men sen igen från 8 till 9 ser ni tydligt hur han gör med huvudet sitt!. Sista hindren 10 och 11 är ok! Ingen stilhets bana men felfritt!

Det här är det konstiga med Nova, här skulle han haft otaliga möjligheter att stanna på ett hinder, så tokigt vi kom på vissa, men nej då far han snällt och dessutom kämpar att inte nudda i dom! Sen då vi hoppat hemma och kommit perfekt till alla hinder jo då stannar han! Berätta för mig någon hur denna herre tänker?!!

Annonser

2 reaktioner på ”Foton & film

  1. Grundbanan var ju helt ok, o omhoppningen betydligt bättre. Så här från videon ser banskissen rentav underlig, många brutna linjer. ( Hindren uppställda mystiskt..) Känns som om ni hoppar omkring i en kub, o därav har svårt att kunna hålla ett jämn rytm. Fint jobbat, det ser man att du gör 😉 ( du får det och se enkelt ut!)

    Gilla

    • Tack jessi ! Jag försöker verkligen och det känns bra att någon som vet vad den talar om ser det. Lätt är det verkligen inte men jag vet att skenet bedrar 🙂 som du säger så var det mycket brutna linjer som gjorde de orytmiskt och som blev ännu svårare med en häst som inte lyssnar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s