Lilla Elli

Tänkte få hjärtfel idag då jag städade små flickornas hage, jag stod en bit ifrån och Stella och Elli stod som alltid och inspekterade vagnen. Plötsligt ser jag hur Elli bara går över mönkijäns vagn! Ni ser på bilden här under mellan- rummet från vagn till mönkkijän. Där gick hon över helt lugnt! Det är ju inte precis brett där emellan! Min första tanke var att skrika nej och springa och hejda henne. Men någonting sa åt mig stopp, låt henne göra det. Antar att skulle jag gjort ett nummer av det skulle hon säkert fått brått över och kanske stött sig. På det här viset visste hon väl vad hon gjorde 🙂 Tönt häst!

Bild

När jag städat klart visade hon sin tacksamhet genom att lägga sig och sova i en ren hage 🙂

BildBildBild

Vinter pälsen har lossnat bäst på halsen åt henne och tittade just när jag tog in henne att det kommer ny svart färg upp som sommarpäls! Tänk att det snart gått ett år sedan Stella föddes och 2 veckor senare kom lilla Elli. Tiden går så fort.

Annonser

En reaktion på ”Lilla Elli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s