Ändringar i tävlings schema

Kommer tyvärr få lämna bort tävlingarna på söndagen. Samma måst jag skippa distans tävlingen. Jag skulle åkt ensam på distansen, det var mina planer men nu har jag fått arbets turer som krockar med dom här tävlingarna så måst ändra planerna. Jag är den sorten att mina jobb går före hobbyn. Jag tycker inte om att säga nej till jobb så nu blir det såhär. Tänkte istället om jag skulle få med mig allihopa till Billnäs Games som är 17.5?men då behöver jag få lånat en transport. Om det förståss int går så att jag sku hinna köra hem och byta hästar mellan varven. Eller finns det nån som har en hästbil och vill komma som kusk ?

Imorgon skall Nova få prova på en ny ryttare. I bästa fall om han beter sig kanske hon vill tävla honom på tävlingar jag inte kan fara på? Han behöver ju komma ut nu och se så mycke som möjligt så lite hjälp är aldrig fel. Dessutom har hon licens så det ökar utbudet. Men det återstår att se efter imorgon. Kan ju vara Nova skämmer ut sig totalt. Man vet aldrig med den hästen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s