Mera provridningar

Marie har varit och provridit både Pippi och Remu idag, det gick jätte bra med dom båda två. Remu blev det klart att hon hyr till hälften. Vet inte faktist hur det blev med Pippi. Samtidigt som det diskuterades om allt detta kom Malin som skulle rida Nova igen, så jag hörde inte på alls vad det talades. Jag gick med ner och tittade på när Malin red. Tyckte det såg ännu bättre ut idag än senast! Jag tycker det är jätte roligt att se på när andra rider mina hästar 🙂 Och speciellt om det går bra såklart! 🙂

Nästa gång som Malin kommer skall hon hoppa honom lite, det blir eventuellt redan på Fred el Söndagen. På Fredag skall jag prova Remu, bara på skoj, skall hoppa några hinder med honom. Kommer känna mig som en myra på en elefant! Får se om jag ens får han att galoppera då mina skänklar knappast kommer nedanför sadeln 🙂 hehe.. skall bli kul!

Va annat? Jo talade med Marillas ägare idag. Marilla som är dräktig med Novas sista föl. Ush det där kändes inte alls bra att skriva. Skulle vilja haft fler avkommor av Nova…:(  Tänk att det aldrig kommer gå mera..liten ånger känsla faktist!

Men Marilla skall alltså föl snart hon åxå. Jag hoppas det skulle komma redan på helgen. Samma som Jojo. hoppas hon slutar panta på sitt fina föl! Tyvärr lutar det mer och mer mot hingst föl eftersom hon håller det inne så länge 😦 Nå tålamod!

Imorgon pyser jag och Maria iväg på lång länk med Nova och Pampas. Och så måste jag fixa klart Pampas sommar hage! Så mycket mer spännande än så blir det inte. Bra med lugnare dagar emellan åt. Ja jo och hagorna måste jag fortsätta städa, har städat hälften idag. Jag fick skällor av Petri i helgen att hagorna ser för jävliga ut! Han städade dom åt mig på Lördagen när jag omöjligt hann men nu är dom lika skitiga igen så måst fixa det förrän man får tillsägelse igen 🙂

 

Remu och Pippi

unnamed (4)

igår fick Elli, Stella och Lalle gå i grön hagen en stund på kvällen, då jag inte hann ta ut dom å beta! Lalle var glad som fick snusa på sina flickor. Och både Elli och Stella brunstade bara att han nudda dom ..

unnamed (3)

Malin och Nova

 

unnamed (22)

unnamed (21) unnamed (19) unnamed (20)

Annonser

7 reaktioner på ”Mera provridningar

  1. Kommer bli så kul tillsammans med Remu och Pippi! Ser dessutom fram emot att spendera tid i ditt stall, ni var alla så trevliga och jordnära 🙂 Härliga hästmänniskor!

    Gilla

  2. Jag hoppas också det kommer föl innan helgen, så jag får se det på söndag när vi kommer dit 🙂 vilket du förresten inte sagt nåt till mig om…!!!
    Nova ser ut att gå fint med Malin förresten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s