Igår

Har för mig att jag sa att gårdagen skulle bli lugnare, att det är bra med lugnare dagar emellanåt!?? Så blev det inte, jag var inne 21.30 från stallet. Men det positiva är att jag fick allt gjort och lite till. Medan Maria och jag var i väg på vår långlänk stack Petri iväg och köpte gödsel. Som skulle spridas ut på hö åkern ännu på kvällen. Nu behöver inte ni som vet nåt om saken säga att det borde ha gödslas redan för länge sedan. Jag vet om det… Men nu är det såhär att vår hö åker är i uselt skick, den skulle behöva sås om och först tänkte vi inte ta hö alls av den i år men sen ändra jag mig och vill nog ha lite små balar trots allt. Jag tycker det är bra att ha på sidan om dom stora rund balarna. Så efter att vi kom hem från mat handlande tog vi tag med gödslandet! Därför blev kvälls stallet senare än vanligt!

Nova var ett piss huvud nästan hela länken igår! Jag sa att Maria att jag borde få det där på film nåt tag så ni skulle få se vad det är han håller på med. Nu förstår ni mig säkert inte alls när jag sitter här och pärklar. Ni tror väl att så farligt är det inte?! men det är hemst! Man får ingen som helst glädje ut av ridturen.

Missförstå mig inte, han gör inget farligt! Han bara är så fruktansvärt irriterande. Försträckte axeln igår p.g.a allt hoppas och pompas. Igår var nog av dom värsta rittena, såhär dålig är han inte sååå ofta. Men dom skulle inte behöva finnas alls, det är ju mitt mål lixom!

Nu sitter jag och väntar på att Petri skall komma hem. Vi skall åka iväg till Sibbo en sväng och handla lite! visar vad sen ikväll om vi får det med hem! Har noll iver att gå ut och rida idag, el göra något för den delen. Det regnar och blåser så att när jag delade ut höet flög det ur händerna på mig! Det får bli en extra ledig dag för pojkarna. Kanske inte så passande med tanke på långritten igår och att vi skall hoppa imorgon. Men nu får det bara bli såhär!

några bilder och film från dagarna som gått!

 

Lalle och jag

larsochjag

Vackra Stella

stella

Stålle sover dags sömn

unnamed (27)

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s