Nytt!

Vi var hemma i god tid, snabbare än jag tänkt mig faktist! Jag har fyndat igen! Men måste åka enda till Sibbo för att söka hem det! Och redan imorgon skall dom invigas! Glad att vi åkte idag då man endå inget annat kan göra i detta piss väder! Att sitta i bil hela eftermiddagen var helt ok!

unnamed (38) unnamed (37)

unnamed (41)

 

MERA HINDER som ni ser 🙂 Skall bli kul att kunna göra mera övningar nu med dessa i förrådet!

Sen kom Stellas nya regntäcke med posten idag åxå. Hon växer så det knakar och har snart inget täcke som går på henne mera. Så nu fick hon ett lika dant bara att med lite annan färg som Elli har! Stella har redan storlek 115 cm på täckena, medan Elli kanske har 110 cm. 105 cm är i allafall för kort i rumpan på henne. Men 115 är ännu för stort! Och för att ni skall ha något att gemföra med så har Lalle 125 cm som är nästa storlek efter 115 cm. Så Stella ligger inte långt efter!

unnamed (42) unnamed (28)

 

 

 

 

Annonser

5 reaktioner på ”Nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s