telepati

Måst berätta om min ”upplevelse” inatt. Det var obehaglit tillika som rörande. Igår kväll slog jag öga! Och inatt ha det runnit så att det limmat fast sig så jag inte fick upp det. Ni vet så där som man kan få när man är liten, man vaknar en morgon och får inte upp ögonen. Vet inte om det är så åt alla men många har så som små.

Nå i alla fall, jag sov dåligt och drömde en hemsk dröm. I korta drag att jag och Petri och Stålle hade blivit instängda i ett litet område, som tv serien med bubblan runt sig!? Nån som vet vilken serie jag menar? Nå vi var nu instängda och vi visste att vi inte kommer komma ut utan dö där inne. Och mitt största problem var att om jag och Petri dör före Stålle! Jag ville inte att han blir inne i bubblan ensam. Så jag fundera hur vi kunde göra så att Stålle skulle dö före oss..och ja det var hemst! Och så när jag vaknar av drömmen sitter Stålle och glor på mig precis vid min dyna! För er som inte vet så sover Stålle i en liten soffa som vi har i fotändan av vår säng. Där sover han ALLTID och för det mesta hela natten. Ibland kan han komma breve mig på morgon kvisten tills klockan ringer. Nu kom han mitt i natten och sen sov han med mig hela resten av natten!!!!!!!! Det var precis som han skulle vetat att jag hade mardöm och att han ville visa att han var här med mig. Ni kan inte ana hur rörande det var och jag blev så lättad.  Tror ni jag är fånig el kan det här hänga ihop? Kan Stålle känt på sig att jag var i ”panik”???

Älskade katt!

Bild

Annonser

7 reaktioner på ”telepati

  1. Min hund brukar ofta bli orolig om jag har lågt blodsocker o är på väg hemifrån..flere år sedan var jag gravid o undra vafö jag var så konstig då satte hunden sig ner bredvid mig och det visa sig att jag då också hade lågt blodsocker.

    Gilla

  2. Jag tror åxå på att djur känner på sen när nåt är ”fel”. Särskillt djur man har väldigt nära kontakt med och stark känslor för.

    Gilla

  3. Klart han kände det på sig att du var ledsen! Djur vet såna där saker, innan mamma eller läkarna visste att hon var sjuk i cancer så förföljde deras ena hund henne dag och natt vart än hon gick. Han satt och stirrade på henne om kvällarna och på nätterna skulle han med upp i sängen trots att han inte är en famnhund alls. Sen började han trycka nosen mot nedre magen hela tiden och tre månader senare visade det sig att hon hade en jätte tumör där.. Så dom vet. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s