tack tack

Jag har fått blommor och presenter idag av mina kära här hemma. Jag är ju faktist mamma på ett vis jag åxå 🙂 Av mina pojkar och flickor där ute fick jag den här :)….. en ny våg då min förra gick sönder!

Den skall jag hoppa in nästa vecka!

unnamed (16)

 

 

av ”Stålle, Mymmel och Dolly” fick jag förutom blommor en elektronisk fot fil. Den är super bra, avlägsnar all torr hud på fötterna! Kommer behövas i vinter!

unnamed (18)

unnamed (17)

 

Idag har vi haft både Petris och mina föräldrar samt Linda och famo här på morsdags mat. Har blivit en rutin att bjuda hit mammorna så dom slipper kocka. Petri står för kockandet i det här hus hållet och han är riktit duktig på att  fixa en a la carte meny! Det är ett bra tillfälle att träffas allihopa på samma gång. Grattis alla mammor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s