Jack´s första dag

Vi kommer kalla honom Jack, kanske inte så svårt tippat med tanke på namnet 🙂 Jack föddes ca kl 01.00 på natten. Maria tittade till Jojo klockan 12 och då var Jojo lite orolig. Klockan 01.00 då Petri gick för att kolla fick han väcka mig och ringa Maria som hade åkt hem av och ann. Både Maria och jag skulle på jobb idag och hade tidig väckning. Jojo valde helt fel dag, alla andra dagar den här veckan skulle varit bättre! 🙂 Vi vaka med Jojo och Jack tills efterbörden kommit ut av Jojo och att vi sett att Jack drack och kakkade. Klockan var väl ca 03.00 när vi gick in.

På morgon satt jag ut dom så mycket att Jojo fick sträcka på benen en stund medan jag städade boxen. Sen fick dom lov att stå inne tills jag slutade jobbet klockan 11.30. Båda var trötta så det passade bra att dom fick vila upp sig några timmar ensamma inne!

Jack var ute ca 4 timmar och han la inte ner sig en enda gång, inte ens sen då han kom in i boxen la han ner sig! Seg jäkel! Han var så trött ute att han somnade ståendes men INTE att han kunde lägga sig 🙂 Men om ni kollar på benen så ser ni att dom är rätt så kraftiga. Stora fram knän och kraftiga haser. Så man orkar väl sova ståendes då?

tog bild på honom när han somnade stående! Han står och lutar mot Jojo och skulle hon rört sig lite åt sidan hade Jack varit på näsa!

unnamed (2)

Vi tippar på att han kommer bli fux, enligt våra forskningar. Så som det nu ser ut så är det Marie som var den enda som gissade rätt i tävlingen. Cassu var väl näst närmast med färgen men sade sto !

unnamed (4) unnamed (5) unnamed (17) unnamed (19)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s