Splinters Jackpot

unnamed (18)

Hingst född 13.5.2014

E: Pampas ox  U: SG Barbiq

Annonser

9 reaktioner på ”Splinters Jackpot

 1. Åååh han är så fin! Och ingen är gladare ön jag över att det är en liten pojke, till skillnad från Maria så är ston en gåta för mig, hehe. Och jag tror jag har någon dold superkraft, sa ju fuxhingst (ser ut att bli så i alla fall)!

  Gilla

  • Jag har ju haft flera valacker än ston nog. Men mina käraste hästar har varit ston. Men jag kan tänka mej en hingst om han beter sej som Pampas. Pampas är nåt helt otroligt ju! Hellre än hingst än en valack för mej. Men jag har ju fördelen att Jack är i Heidis stall och hon har mycket erfarenhet av hingstar både avels och tävlings.
   Jag är inte det minsta ledsen över Jack, han är en riktig Jackpot. Jag litar på Heidis kunskap och hand med hingstar till 100%.

   Gilla

 2. Om jag hade fått välja så hade jag valt ett sto. Jag är ju sto människa ut i fingerspetsarna 🙂
  Men vi är med Heidi mera än lyckliga över Jack. Han har otroligt fina kraftiga ben. Han är nyfiken och kommer fram och hälsar.
  Han kommer stanna hos mej eller Heidi, om han växer och ”frodas” som vi hoppas på. Jepa är överlycklig att det blev en hingst. Hon gillar ju Jojo och Pampas skarpt och ser potential i deras avkomma.
  Jag e så glad att det är helt rörande. Känns som jag fått en liten bebis ❤️

  Gilla

 3. Välkommen till världen Jackpot! 🙂 han är jättefin! Hade du hellre önskat sto än hingst (även om huvudsaken såklart är att fölet är välskapt och friskt men du vet hur jag menar?) 🙂
  /Cessi

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s