Resten av gårdagen

Det var så händelserik dag igår att jag somna vi 10 tiden helt kaputt. Först hade man inte sovit just någo natten innan,tidig väckning och sen ännu en dag med fullt program till på det.
Men det var en lyckad dag på allt vis, först och främst kom det inte en droppe regn på hela dagen fast det var lovat skit väder. Å det är ju oerhört viktit när man vistas ute!

Medan Jojo och Jack var ute motionerades det hästar, cassu var på plats, niina red remu och jag longerade pampas en snabbis. För att sen hämta Nova och låta han bekanta sig me Remu. Eftersom dom skall åka trailer ihop måste vi förbereda det lite. Dom fick stå i stall gången och snusa på varann. Bara för att undvika onödigt kråter inne i trailern. Å bra det för Nova både skrek och vifta med benen. Sen skulle vi lasta, som tillika är övning för Remu som inte är mycket lastad. När Remu var inne gick jag efter med Nova. Vi hade dom där inne bara en liten stund och det gick bra. Imorgon skall Maria rida ut med Nova tillsammans me Niina och Remu så dom ytterligare har kontakt. Sen skall Remu lastas pånytt!

Efter att dom var klara lastade vi Stella och Elli. Och den här gången gick det som på räls. Nästa gång dom lastas blir det nog att fara ut och köra en sväng!

20140513-214116.jpg

Efter allt detta var det dags för Jack att gå in. Samtidigt vi stod och tittade på Jack i boxen fick Lalle beta upp gräset som växer mellan hagorna. Märkte snabbt att det var något konstit med honom då han la ner sig och sov. Han har haft en stressig natt och dag och hade eventuellt lite magont p.ga stress. Gick ut och gå med honom en stund för att kolla läget. Han gick glatt och visa inga täcken på kolik så satt in han i boxen så han fick vila han med. Senare på kvällen när jag gick me gröten smakade det bra och han åt hö som vanligt. Gjorde stallet aningen tidigare igår för att alla skulle få sova mera, inklusive jag själv.

20140513-214054.jpg

Annonser

En reaktion på ”Resten av gårdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s