INTE DÅ

jag har en hel massa bilder och några filmer från idag men min förbannade telefon vägrar skicka dom till min e post så kan inte ladda upp dom här. Kollade just på Tyras bloggen. hennes nya häst har exakt samma fel som Nova har! Jag kände så igen mig när jag såg henne rida! Ni kan kolla in videon när hon hoppar den, så ser ni exakt mina problem med Nova! http://www.tyrashastar.se. Dom båda viftar på huvudet mellan hindren och dom har båda knepiga hopp! Enda som skiljer dom åt är att Nova slänger upp huvudet och Tyras häst drar ner det! Tyra fick tips att byta bett. Det här har jag ju provat redan och inget har hjälpt! Jag har dock inte provat pelham som Pether tycker Tyra skall prova!

Idag var Nova mycket ridbar före jag började hoppa! Han hoppa bra förutom några hinder som han rusa på. När jag blev lite arg så hjälpte det…igen.. och han hoppa fint dom sista hoppen. Enda hindret han igen vägra på var vatten mattan…

Pampas hoppa bra men var skit förbannad för att Remu var nere på plan samtidigt! Så han sprang med öronen i nacken hela tiden. Å när vi kom förbi Remu försökte han attackera honom istället för att fara mot hindret. Men han gjorde allt jag bad om förde så det är godkänt!

Remu var riktit duktig idag! Han är som en helt annan häst sen jag hoppa han senast förra veckan! Han for fram med egen motor och var mycket lättare att rida! Terräng turerna har gjort susen! hindren låg runt 70 -80 cm. Vi kommer tävla en 60 cm bana på Lörd! Det blir tredje gången jag rider honom så vi börjar försiktit. Dessutom har han bara tävlats på hemma plan tidigare gånger så vet inte alls hur han kommer vara borta! 🙂 lite spänning hör väl till!:) 

Nova hoppar 80 och Pampas 90 cm. Lalle får stanna hemma eftersom jag inte fick bil ordnat! Det betyder att vi skall hem och byta hästar mellan 80 och 90 klassen. Jag hoppas vi hinner! Men om inte får jag väl hoppa 1 meter med Pampas istället. Skulle villa hoppa 90 bara för att det är huvud klassen!

BildBild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s