Billnäs Games

Dagen i en mening, Remu skötte sig jätte bra, Nova borde de göras korv av och Pampas var dagens stjärna!

Vi fick fyra fel med Remu då han rev första hindret i kombinationen. Han galopperade mycket kors galopp och var lite svår att rida. Han var jätte frammåt vilket var bra. Lite tittade han på omgivningen men hoppade alla hinder utan att fundera. Enda hindret som blev riktit fel var 7.ans hinder.(visar film senare) Remu är en så stor häst att dom här hindren är så små åt honom att han iss inte ens hoppa dom! Kommer nog bli större klass nästa gång. Det här var hans första tävling på borta plan och det var tredje gången jag red honom. En kiva häst bara han får lite träning och rutin. Vi är alla super nöjda med honom. 

Bild

Nova var jätte frammåt och lite stark på uppvärmningen och hoppade bra och gärna, men när jag kommer ut på banan märkte jag genast att det här blir inte till något. Det var som att det kom en vägg emot oss! Han har alltid bråkat i Billnäs och jag kan inte förstå varför. Det har aldrig hänt något som han borde ha traumor för. Vi hoppa första hindret och sen blev det stopp! Jag vet inte vad jag skall ta mig till med honom. Men i övrigt är han ju så lätt att ha och göra med. Han åker trailer snällt med andra hästar. Han är lugn och snäll och till inga besvär. SATAN att han ska vara ett sånt päron!

Efter det här åkte vi hem och bytte hästar. Vi hann bra förutom att jag hann inte gå banan. Så jag fick lära mig den med att se på när andra red. Pampas var över glad och bestämde både fart och när han skulle hoppa. Jag hade inget att säga, jag bara visa vägen och han for. 🙂 Vi kom dåligt in på första hindret och några bommar kålade han i men vi var felfria och var tredje snabbaste! Så alltså en tredje placering! När han är så här glad och ivrig att hoppa har jag inte hjärta att sitta och riva och dra och försöka sakta in då jag tycker det är så viktigt att han tycker det är roligt! Så länge han sköter sig så får jag bara lära mig hänge med i svängarna. Ni skall få video på banan. Men man ser inte på film hur fartfyllt det är i verkligheten 🙂

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s