Första sommardagen

Vilken värme! skönt som faan. Helst skulle jag legat på terrassen och slappat men vi har beten att laga så vi fixade klart valackernas hage med Petri. Sen efter det tänkte jag slappa lite , rida Lalle och Pampas. Men det sket sig snabbt. Lalle började bete sig konstigt igen, la ner sig i hagen konstant och grävde i marken. Jag gick med han en stund, mätte febern och la sen in han i boxen. Så la vi ihop Nova med Remu så att Lalle skulle få en egen hage så han får vara ifred. Nova har ju fått bekanta sig med Remu tidigare så det gick rätt så bra. Lite visa Nova hingst fasoner och Remu märkte nog att han inte var att leka med på samma vis som Lalle. Men roligt hade dom och stod och skrapade på varann mellan varven.

unnamed (45)

Vad hände här med ljuset ?? Bilderna är tagna med bara någon sekunds mellan rum

unnamed (46)

 

Lalle blev sämre och jag ringde veterinären som kom och gav första hjälp. Hon hittade inga fel på honom men han får nu vara utan mat tills imorgon och sen äta lite lite åt gången. Jag är nästan säker på att det är stress mage. Det har hänt så mycket senaste månaden här och han är ju en lite nervig häst så misstänker att det är det som orsakat ont i magen. Han fick smärtstillande och kommer få magsårs medicin OM det fortsätter det här beteendet! Enda vi kan göra i dags läget. Han är nu kollad att tarmarna och magsäcken är i skick så något större fel kan han inte ha!

Så var det plötsligt kväll och jag  fick inte något mer gjort den här dagen. Har inte ens hunnit äta före nu just för en stund sen..klockan 21.30

Dit for den sommarsöndagen.

Bilder på hela familjen, Pampas, Jojo och Jack!

unnamed (47) unnamed (48) unnamed (51)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s