Inget extra här inte

Jag har absolut inget intressant att komma med, jag bygger på betena dagarna i enda förrutom när jag rider el flyttar hästarna av och ann till lilla betet. Idag körde jag Nova till Malin som skulle rida lektion för Iia Taberman men något mer spännande än så har inte hänt!

Har inte ens någo bilder från lektionen, bara på stall katten som underhöll oss hela timmen! ! Den dreglade som den tyckte det var skönt när man skrapa den på magen 🙂

unnamed (57)

 

Före vi åkte iväg hade vi Jack och Jojo och beta. Av dom har jag lite bilder som Maria skickade åt mig! Här är både dagens och gårdagens!

unnamed (56) unnamed (55) unnamed (53)

 

unnamed (54)

 

Imorgon skall Lalle få gå tillbaka i egen hage med Remu! Jag har haft han ensam nu så jag kunnat hålla koll på vad han äter och dricker. Men nu verkar han normal igen så vi provar och ser. Remu tycker dessutom inte Nova är någo rolig att ha som sällskap så Nova går tillbaka och fortsätter banta i sin hage! Han har nog gått ner i vikt men jag är inte helt nöjd ännu!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s