skor och mera skor

Från förmiddag till efter middag har det skotts hästar på löpande band! Det tar alltid mycket av dagens timmar då alla hästar skos samtidigt men tillika är det jätte skönt då alla är på samma dag så behöver man inte hålla reda på när smederna kommer! Lilla Jack blev kollad första gången och han var så duktig! Han har senaste veckan blivit så vuxen med all hantering! Han går hur fint som helst att leda, han lyfter hovar och han har haft täcket på några gånger! Idag åt han sin första morot och mammas mysli börjar smaka bättre för var dag! Dessutom gnäggar han åt alla hästar som kommer och går förbi hagen hans! En riktig goding!

Ellus hovar har blivit så bra sen hon fick skor att det är helt otroligt! och Jojos skor igen satt så bra på att Sören skämta att dom skulle inte behöva bytas före till jul! Remu fick idag kortare framtår då dom varit på tok för långa och han har gått på trakterna nästan! Både Pampas och Novas bakskor var så slitna att det var bara någon milli kvar av skorna, så tunna var dom! Måste bero på våra långritter vi gjort! Skönt att få skoningen undan före dom går ut på betet.

Imorgon kommer Jacks halvbror hit för att ha sommar lov, Torres såklart! Enda valacken jag tar emot! Sen på Fredagen får dom alla, Remu, Torres, Lalle och Nova gå ut på bete tillsammans. Men före det skall vi hinna med tävlingar i Lojo!

Hoppade Nova hemma idag, han var helt perfekt idag igen! Hoppas hoppas det håller i sig till Fredagen!

p.s säljer min Kieffer hopp sadel! kolla under ”till salu”

u!Bild

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s