Tävlingar+ betes släpp 2

Med Nova placera vi oss tredje och med Remu blev det 0-4. Lite grann mitt fel då jag red på för mycket. Då jag hade förra gångens tävling i bak huvudet som han inte ville gå någonstans så tänkte jag bara frammåt frammåt! Det sluta i att vi kom för fort på ett hinder så han hann inte hoppa av riktit! Men idag tittade han inte på något utan var med mig hela banan. Dock lite vinglig och massor av kors galopp som vi nu måst börja träna på!

unnamed (2)

Nova galopperade på som aldrig förr och stirrade inget! Han var klockren och precis som gamla Nova i tiderna! 🙂 Han tyckte även den här gången allt var roligt och det är dit jag vill komma med honom, få tillbaka hans lust på hinder! Vi tar det sakta och hoppar nu låga klasser så han skulle glömma bort vad ordet vägra betyder!

Hemma tillbaka var det betes släpp för valackernas del. Nova satt fart på Torres och Lalle medan Remu fick vara ifred. Senare märkte jag att Nova är lite osäker. Genast då jag kommer till hagen kommer han och står med mig, som om hans sällskap inte duger. Lika så står han och tittar mot stona hela tiden, han är nog inte helt ok med situationen att gå med killarna! Jag kommer få kolla till dom med gämna mellan rum hela natten då jag inte vågar ta några risker med Pampas i hagen bredvid. Kommer vara något trött imorgon när jag skall på jobb! 😦

unnamed (3) 10342794_10203249392411807_980649689383206537_n

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Tävlingar+ betes släpp 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s