Finaste Pampas igen en gång

Pampas är nu bara bäst. Han går in och hoppar en 1 meters bana med resultatet 0-4 utan knappt någon uppvärmning, och med stressad ryttare som kom allt för sent till tävlingen! Skulle vi inte fällt SISTA hindret i omhoppningen hade vi placerat oss tvåa ! Jag vet så kan man inte tänka 🙂

Jag var på jobb till kvart i 12 och klassen började 13,15. på den tiden skulle jag köra hem från jobbet som tar 20 min, byta kläder, söka Pampas från hagen, TVÄTTA han och köra till Broby som tar ca 20-25 min. Jag kom fram exakt så jag gick banan genast. Tog ut Pampas och hann värma upp kanske 7 min?

Här ser vi en häst som är vältränad och så duktig att han klarar att gå in på banan och prestera utan dess mera uppvärmning. !! Som Maria åxå kommentera åt en som undra varför jag tävla fast jag e sen och inte hinner värma upp ordentligt!!

Klart det här inte är något man skall sporta med att göra men ibland blir det så här å då skall hästen vara med dig till 100 för att det skall funka!

Min Pampas är bäst 🙂

unnamed (27) unnamed (25)

 

Det var en bra bana, enda som oroa mig lite var kombination då det var enligt mina steg 8 meter imellan. Det är långt! Pampas är en liten häst. Nog med stora steg men endå! I grund banan kom vi lite för sakta in på oxern som var första hindret så det blev lite för långt till andra hindret, men Pampas sträckte på sig och tog sig över! I omhoppningen lärde vi oss av vårt fel och Pampas hoppade det bättre än bra!!

Vi kom bra till alla hinder förutom tvåans hinder. Där fick Pampas klämma in ett litet extra steg, efter det började han hoppa ordentligt. Tyvärr räckte krafterna inte till sista hindret, nummer 13 så han rev det 😦 Synd såklart när det var sista hindret men det gör inget!!! Han kämpade så fint! Han har faktist vaktat på sina ston enda sedan fredagens betes släpp och har nog inte sovit många minuter. så om han är lite trött är helt ursäktbart!

Här är dagens bana. Maria lever in sig lite i min ridning men det är helt normalt 🙂 stäng bara öronen i slutet så ni inte hör hennes svordomar! 🙂

Annonser

2 reaktioner på ”Finaste Pampas igen en gång

  1. Ursäkta mitt språk i slutet av filmen!!
    När Heidi åker å tävlar så är det inte HON som täclar utan det är VI som gör det. Jag lever helt in i det hela som om jag själv satt på hästryggen. Svordomen i slutet var ej meningen, den bara kom i misstag 😉
    Pampas är i toppen trim! Han är så duktig. Men så är nog du åxå Heidi!
    Mitt fina team :)))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s