Sagt!

Igår var Jepa här och höll timme åt Maria och Nova, Niina och Remu! Tyvärr kunde jag inte vara med då för det första Pampas hade hoppat dagen innan och jag ville inte pina honom på lektion när han varit duktig dagen före och för det andra så hade jag mycket annat att göra, vi var b.l.a och hämtade material till åter igen kommande projekt! 🙂

Men vad jag fick höra var att Jepa hade sagt åt Niina att Remu har blivit en fin häst, obs! Jepa ha sett Remu i förra stallet och hon såg genast skillnaden! Remu hade dessutom jobbat bra frammåt, dock mycket stel, speciell i höger varv! Men det gör inget, bara han går fram så får man nog bort spänningarna sen.

Det andra Jepa har sagt åt Maria var att Jack är en fullträff! Att han är exakt korrekt byggd 🙂 En mycket lyckad kombinering av arab/fwb.

Å det är ju bevisat tidigare med Stella att det är en lyckad kombination! 🙂 Kanske måst börja föda upp ox/fwb på löpande band här nu :)…sku man ha helst 2 hingstar men nej har ju bara en kvar 😦

Har inget annat spännande att berätta då jag städar hagor och tömmer boxarna om vartannat så lite beröm får duga som dagens inlägg!

10369230_10204168734324302_2596626475610405799_n

Bilden är från förra Fredagen i Lojo

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s