hopp!

Hoppade Remu och Nova imorse när det ännu var något så där svalt väder. Nova var jätte stel och trög, kanske lite trött och ville inte jobba alls. Så med honom får jag tyvärr göra samma sak imorgon då jag inte alls är nöjd med hur vi slutade!

Med Remu tränade vi mycket galopp fattningar och att han skulle landa i rätt galopp efter hindret! Först hade vi en lite för svår böjd linje så han fick inte till bytena alls. Sen då jag fatta att det är för knepigt ändrade jag det till det lättaste möjliga sättet som man kan lära dom byta galopp. Det funkande och han gjorde det bra!

Remu har ju inga problem med hindrena och hur dom ser ut, så med honom behövs det bara teknik träning i veckorna med enstaka hinder. Några banor blir det inte, det få räcka att vi hoppar dom på tävlingarna! Småningom måst vi dessutom börja höjja hindren lite då han knappt hoppar nu, han mest springer över dom.

Med Pampas var ju ut i terrängen med Linda och Fine från stallet här bredvid så imorgon skall jag hoppa lite teknik med honom åxå!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s