18.6-14

sol – regn – sol – regn..jag blir inte klok på det här vädret, jätte jobbigt att veta att skall man sätta täcken på hästarna el inte. Jag brukar ha som regel att regnar det länge i ett utan uppehåll och är kallt sätter jag täcke, el om det blåser och regnar. Skurar så dom kommer åt att torka emellan åt klarar dom sig utan och samma hel regn med varmt väder utan! Det krångliga nu är ju att när solen är framme är det ju skönt men genast som den försvinner och det börjar regna blir det kallt. Så våra har fått gå nu med täcken. Jag har faktist bättre saker för mig än att springa och klä av och på dom!. Imorgon ännu skulle det vara regn på natten men sen skall jag väl våga ta bort dom? Kan det inte bli ordentligt sommar snart??!!

Om man skall söka något positivt så är det väl att hästarna slipper alla asiga kräk och gräset hålls grönt.. Men det är väl det enda bra jag kan komma på…

Nova har semester denna vecka, undantag för Måndagen då jag red ut en kort sväng för att mjuka upp musklerna. Pampas rider jag varannan dag ibland 2 dagar i rad. mest i terrängen ha det blivit. Idag var jag faktist på plan och det straffa sig genast. För lång paus från jobbande så allt var farligt och spännande… Skall prova imorgon på nytt i hopp om bättre resultat.

Om rediga 2 veckor kommer det en ny häst hit så har städat i sadelrummet och på vinden lite så att det finns plats för mera saker. Slängde bort några täcken och packade ihop en hög med saker som jag skall ge me med Lalle när han flyttar. Det minskade en hel del och jag fick mera plats för Elli och Stellas saker!

Sen är det ju åxå bara en och en halv vecka tills jag skall köra Lalle till sitt nya hem. Tiden går så fort så fort, nu har han varit en månad på sommar lov redan. Jag har 2 gånger tagit ut honom från hagen och borstat han och det är allt. Han har inte ens haft en grimma på. Endå är han lika tam som tidigare, jag får sätta täcke på utan att ta fast honom och jag kan gå fram och gullas med honom fast han ligger och sover!. Jag var lite rädd att han skulle bli skygg på nytt när han bara är. Men som tur har det inte hänt!

Photo 2014-05-22 11 43 03

 

Annonser

2 reaktioner på ”18.6-14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s