27.6-14

Ha ni märkt något annorlunda idag? förutom att det har varit varmare och sol ? Med värmen kommer kräken! Red både Pampas och Nova nu på kvällen efter jobbet och märkte genast att vi hade sällskap. Jag har inte saknat dom asiga kräken som flyger runt ögonen när man rider!

Vi har inte haft ett enda kräk under hela Juni månad, skönt har det varit! Hästarna har klarat sig utan flugtäcken och mössor. Långvarigt tror jag inte det blir heller med dom här irriterande små kräken eftersom det på Söndagen skall börja regna och hålla på enda till Onsd el Torsd nästa vecka! När skall vi få sommar? Jag har väldigt mycket jobb denna sommar..igen.. förra sommaren var det ju fint väder och man ville ju helst inte jobba något extra men skall sommaren se ut så här i år så är det kanske lika bra att ha kalendern full!

Det är bara det att jag klarar inte en vinter här om jag inte får värme, så får se att skall det bli söderresa i september igen!!??

Imorgon åker jag iväg på tävlingar som jag sa, efter det får jag rusa iväg till Helsingfors och Viking lines terminal. Så kommer inte hinna uppdatera om tävlingen, kommer få alldeles för brått endå. Linda bor här hela helgen och sköter djuren så hon får kika in här och uppdatera er istället!

Trevlig helg!

2014-06-23 20.33.52

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s