29.6.2014

Hej på er! Linda som kikar in här nu igen medan Heidi är på mini-semester i Stockholm över helgen. Jag bor här hos dem under tiden och sköter djuren. Inte så mycket att sköta i och för sig när hästarna går på bete, men vattnet måste ju kollas några gånger om dagen och hagorna, så att de är hela. Dessutom måste ju katterna och kaninerna matas, så lika bra att vara här och ha koll på allting än att åka fram och tillbaka!

image

Var ut i terrängen igår med Pampas och Monica & Ellu. Det är kul att se att Ellu är i så bra skick, man ser verkligen att hon mår bra nu! Toppen kondis har hon också för en gammal tant 🙂 Hade tänkt ta ut både Pampas och Nova idag också, men såklart har regnet hittat tillbaka igen, så får helt se vad det blir av det.

Här är några bilder på småttingarna som jag tog igår innan vi lade regntäckena på. Det är inte lätt att fota dem kan jag säga eftersom de är så himla nyfikna och så gott som hoppar på en så fort man kommer in i hagen! De är verkligen väldigt sociala allihopa och tävlar om ens uppmärksamhet. Som ni ser på bilderna så kommer alla traskande mot mig så fort jag går några meter bort för att få till en bild från sidan,  så det är nog bara att glömma 🙂 måste ha med någon som distraherar dem nästa gång.

image

image

image

Just det ja, tänkte ju meddela lite kort om Novas tävling igår. Han vägrade tyvärr ut sig igen! Men det var inte på samma vis som tidigare då han blev helt omöjlig, utan han hoppade sedan banan bra ända till slut efter det. Så det var mer som om han bara hade en dålig dag enligt Heidi. Men hon får berätta mer om det när hon kommer hem igen.

Annonser

En reaktion på ”29.6.2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s