30.6-14

Jo Nova var besse på Lördagen igen, inte bara med hindren utan överlag. Först skulle han inte in på banan, fick ge med spöet en gång för att han skulle gå frammåt. Sen hoppa han bra enda till hinder 5 som var genast efter en kurva, där fanns ingen orsak att stanna men han bara stoppa, sen hoppa han det snällt när jag styrde pånytt! Vi hoppa hinder 6 bra och styrde mot sjuan som var en kombination. och där va det stopp igen. Det här kan jag ännu förlåta honom för då det verkligen blända mig så jag hade svårt att se hindret, så kan ju vara Nova inte kunde avgöra hur nära det var. Sen hoppade han nog det när jag provade pånytt. Vi hade bara ett hinder kvar efter det så fick rida slut banan. Sen när jag skulle ha in han i trailern så sku han ju inte in!!!! Han steg snett och jag provade igen, samma sak! Han gick lixom på sidan av rampen. Då blev jag arg och smälde han me grimskaftet en gång och då kom han snällt! Men hej på riktit??? Va fan va det för något? jävla tjurskalle!

Misstänker det här beror på pausen som vi hade, borde inte gett ledigt åt honom så länge. Men ville ju bara ge det som belöning åt honom då han hoppat jätte fint och så straffar det sig :(..Nu skulle jag villa få en till trailer till nästa Sönd så jag kan ta med Nova och Remu kanske? Nån som kan komma och köra/ låna sin? 

Här har ni haft skit väder hörde jag, vi hade tur för i Stockholm var det varmt och delvis sol! Har kunnat sitta ute på deck och njutit när vi lämnade vår fina huvudstad på Lördagen.

Bild

 

förbi oss kom Selänne med sin lucky 8 båt 

Bild

nu vet jag inte varifrån jag ska få inspiration att gå ut och rida i det här skit vädret, att det orkar regna! dessutom är man alltid lite slapp efter att man haft semester. Om några timmar kommer nya ponnin hit, så före det måst jag rida oberoende…:(

Bild

Bild

Bild

Volvo fantast som man är så hade jag turen att få kolla på nyaste Volvon förrän den ens kommit till försäljning 🙂 

Att gå i butiker är inte alls lika roligt mera, vet sen inte om det beror på att jag handlar allt av syrran nuförtiden el om jag blivit gammal??!!

Annonser

2 reaktioner på ”30.6-14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s