Jali

Nu funka det inte mera med datum rubrik då det blir fler inlägg på en dag 🙂 Så långt hade jag ju inte tänkt! Dessutom är det svårt att hålla reda på vilket datum det är!! Det får bli ord rubrik och datum rubrik blandat 🙂

Jali har alltså kommit idag, han är en väldigt söt liten vit ponni! Han fick gå ut med flickorna på bete och pippi och små flickorna blev helt vilda. Ha nog inte sett Pippi springa så mycket på jag vet inte när. Roligt hade dom och Jali som nog mest ville äta t.o.m tog några spurter!

Han har gått i små hagor i flera år så han var nog lite bort tappat där, han bara gick och gick och tittade omkring sig som att tar hagen aldrig slut 🙂

Han är lite utanför ännu såklart men om några dagar hoppas jag dom släpper in honom i flocken. Imorgon skall Monica gå en länk med Jali och Kirsi för att visa dom runt lite, kanske Ellu och Jali då blir kompisar!

2014-06-30 17.29.43 2014-06-30 17.29.51 2014-06-30 17.27.53 2014-06-30 17.30.29 2014-06-30 17.35.27

en bonus bild som Niina lyckades ta, Elli och Stella =lika som bär…när dom rör sig 🙂

unnamed (2)

Annonser

3 reaktioner på ”Jali

  1. Du måste lägga datumet först, sen rubriken. Så gör jag alltid, för det är jävligt att hitta gamla inlägg annars när man i te har nån aning om när de är skrivna! Redan om nån kommenterar på ett gammalt inlägg så har man ingen aning om var man ska leta efter det..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s