1.7.14 – flytt

Lalle är nu placerad i sitt nya hem, det var lite sorgligt att lämna han där nog. Det kommer väl kännas bättre sen när man ser att allt funkar och att han förhoppningsvis trivs. Kommer åka och hälsa på honom i slutet av sommaren!

2014-07-01 17.26.06

2014-07-01 17.25.04

2014-07-01 17.26.55

 

Han kommer gå på bete på nätterna och vara delvis uppe vid stallet dag tid när Bea jobbar med honom, nu satt vi honom i en vinterhage så han fick bekanta sig med sin nya kompis! Lycka till Bea och Lalle!

När vi kom hem flyttade vi Torres, Remu och Nova till ett annat bete. Det gamla var slut ätit och får nu vara en tid så det växer upp tillbaka. Nova var redan nu mycket bättre i benen, han travar men ganska stelt. Svullnaden har åxå gått ner. Vete fan vad han gjort..Har mina aningar men skit i det bara det nu hastigt blir bra!

2014-07-01 13.21.35

Annonser

2 reaktioner på ”1.7.14 – flytt

  1. jo håller med dig, dom flesta hästar ändrar på bara några dagar, en till två veckor. Nyaste Jali som kom nu har ändrat beteende från andra dagen. Kirsi sa att den gnäggar och talar med stona som den aldrig gjort förr, och att han är så glad. Remu ändra utseende på en par veckor och Jojo samma. rätt mat och rätt skötsel gär mycket! Jag tror Pippi är den enda som inte ändrat i utseende, men det kan bero på att hon åt samma mat före hon kom 🙂

    Gilla

  2. Lalle har nog blivit jätte fin! Tänk så mycket han har ändrat sen han kom till dig. Det är konstigt, verkar som att ALLA hästar skulle trivas där, de ändrar ju både i kroppen och till sättet till det bättre!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s