4.7.14 – Franskis bebisar

Imorse när jag gick för att ge kaninerna sitt morgonmål kom inte Dina emot mig som hon alltid gör, hon är alltid först och möta upp! Förstod genast att nåt hänt och kröp in i buren. Där satt hon och vakta sina småttingar. Som jag räkna att är 8 st. Lite svårt att se hur många det är eftersom alla är i en hög på varann och man inte får röra dom!

Jag hoppas trots att hon är ung mamma att hon matar och sköter dom så dom överlever. Mitt problem är bara att jag måste nu skilja åt henne från dom andra och det kommer hon inte gilla. Jag provade redan med att lägga nät emellan men därifrån kröp hon ut! Måst nu fixa något stadigare!

Hanen får hon heller inte träffa mera så det inte blir fler ungar. Sen när ungarna får komma ut från boet tänkte jag dela upp buren så att flickorna är på ena sidan och pojkarna på andra!

Sen gäller det att hitta nya hem åt allihopa, el nästan alla 🙂 nån måste jag ju hålla 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”4.7.14 – Franskis bebisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s