bilder

när jag kom hem från jobbet idag var inte mina planer att inte kolla till bebisarna mer än att jag sku slänga in mat åt Dina och dom andra. Maria var här och hon kom med ifall hon skulle ha skymtat bebisarna. Vi möts av att 2 ungar har kommit ut ur boet och krypit långt bort från mamma och in till dom andra kaninerna. Ingen av dom hade något fel och dom andra kaninerna hade inte gjort dom illa så vi bara satt dom tillbaka i boet. Dina är värdens lugnaste och bryr sig inget fast vi var dit och kråta. Jag passade på att ta ett foto av dom när jag måste räkna att saknade vi flere!?

Nu har dom boet inne i en kaninbur,bara att gallret är borttaget. så förhoppningsvis hålls dom i lådan om dom lyckas komma bort från boet. Mat har dom fått i alla fall då båda vi lyfte på var runda och tjocka 🙂 Dessutom är dom väldigt livliga så helt utan mat tycker man ju inte dom skulle orka härja på så!!?  Det finns 2 st riktit ljusa, en svartvit fläckig som Dina, 2 hel mörka och 3 mörka med ljusa fläckar.

2014-07-05 12.53.05 2014-07-05 13.02.38

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s